Taaltrainingen

Frans, Arabisch en Nederlands

Franse taalles

Wilt u graag een nieuwe taal leren, of uw schoolfrans ophalen met het oog op uw aanstaande vakantiereis of gaan uw zaken in Frankrijk zo goed dat u nu toch wel eens een goed gesprek in het Frans zou willen voeren tijdens die uitgebreide diners met uw Franse zakenpartners? Of heeft u met het oog op uw tweede huis in Frankrijk duidelijk behoefte aan wat meer kennis van de Franse taal? Dan bent u bij VerTaaldaden aan het juiste adres. Tijdens een kosteloos intakegegesprek bespreken we wat uw wensen en behoeften zijn en maken we een voorstel op maat. De één wil nu eenmaal alle grammaticaregels kennen en foutloos schrijven maar de ander heeft liever een vlotte babbel zonder zich druk te maken over dit soort dingen.

Ondervindt uw zoon of dochter problemen met het Frans op school dan ook zijn er passende en laaggeprijsde bijspijkersessies mogelijk.

Flexibiliteit staat voorop bij VerTaaldaden. Allerlei vormen van taalonderricht zijn mogelijk, we gieten het in de vorm die het beste bij u past. In het eerste kosteloze intakegesprek komen we daar zeker uit, en is de gekozen vorm niet helemaal naar wens, dan passen we hem tussentijds gewoon aan!

Arabische taalles

Arabisch; het lijkt abacadabra met al die vreemde letters. Maar wist u dat Arabisch veel minder moeilijk is dan u dacht. Het alfabet leert u in een week tijd en vanaf dan is het net als bij andere talen een kwestie van woordjes leren en u de taal eigen maken. De grammatica van het Arabisch is zeer consistent en eigenijk heel eenvoudig, de schrijfwijze veel gemakkelijker dan het Nederlands. Kom vrijblijvend op gesprek en ik laat u de beginselen zien, daarna beslist u of u verder witl!

Nederlands

Op het gebied van de Nederlandse taal zijn er bij VerTaaldaden vele mogelijkheden. Van bijles voor scholieren en ondersteuning bij het produceren van professionele teksten of scripties tot het aanleren van Nederlands als vreemde taal. Ook hier bespreken we in een kosteloos intakegesprek uw wensen en behoeften en maken we een product op maat.

Tarieven

Het prijskaartje wordt in overleg met u opgesteld en is geheel afhankelijk van de invulling van uw wensen.